GündemManşetSiyaset

Kadem Mete Yeniden İl Başkanı

7.Olağan Kongreye Cumhurbaşkanı Canlı Olarak Başlandı

 

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen 7. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Kadem Mete güven tazeledi. Listesinde eksikler bulunan Elvan Göçer’in adaylığı ise Divan Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilmedi. Mete’nin yeni yönetim kurulunda Bodrum’dan da tanınan isimler yer aldı.

AK Parti Muğla 7. Olağan Genel Kurulu, pandemi önlemleri altında yapıldı. Menteşe Spor Salonu’ndaki kongreye AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Gökcan, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da, kongreye canlı bağlantı ile katıldı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş kongrede yaptığı konuşmada, partisinin Muğla’da önceki seçimlerde önemli bir başarı elde ettiğini ifade ederek, bu başarıyı taçlandırmak için 2023 ve 2024 hedeflerini, çok ciddi bir şekilde çalışarak gerçekleştireceklerini söyledi. Bu başarının bugün yapılacak kongrede taçlanacağını belirten Kurtulmuş, “İnşallah 2023’te Cumhurbaşkanımızı açık ara birinci getirip Türkiye’de yeniden Cumhurbaşkanı seçecek ve Muğla’nın kararlılığını ortaya koyacaksınız” diye konuştu.

2023’de milletvekilliği seçiminde çok güçlü bir sonuç elde ederek Muğla’da eksik kalan milletvekilliklerini kazanacaklarını söyleyen Kurtulmuş, 2024’te ise 7 belediyenin yanına diğer belediyeleri de kazanarak Büyükşehir Belediyesinin kazanılacağını iddia etti.

Kurtulmuş, konuşmasında kongrenin Muğla’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kongreye canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından tek liste ile gidilen seçimde İl Başkanı Kadem Mete güven tazeledi. Elvan Göçer’in listesinde eksikler bulunması nedeniyle Divan Kurulu Bakanlığı tarafından adaylığı kabul edilmedi.

Başkan Mete’nin yönetimi ise şu isimlerden oluştu;

Ali Mete Karagöz, Aysel Alkan, Barış Eğilmez, Bora Çulhaoğlu, Cafer Tuncer, Can Çimen, Dilek Yanık, Emin Koca, Ersin Uslu, Ethem Yiğit, Fahri Acar, Fatih Öztarakçı, Gülay Koşar, Gültekin Akça, Hacı Gülçek, Halil Talha Ülkü, Hamza Akercan, Hasan Gökhun Çilingir, Huriye Koyuncu, Işıl Balaban, İbrahim Uğurlu, İlker Coşkun, İsa Gün, Kağan Akkaya, Keramettin Yılmaz, Makbule Çiftçi, Mehmet Tan, Mertcan Güngör, Muammer Kaya, Mustafa Sarıyar, Mutlu Kaplan, Nihal Kolcuoğlu, Onur Turgut, Osman Ülgen, Osman Pala, Osman Değirmenci, Ömer Özmen, Özkan Sarıyel, Seyitnur Gün, Şafak Uysal, Şenol Demirtaş, Şenol Aldağ, Tamer Topal, Ümmü Kurt, Yener Çelik, Yurdanur Uzun, Yusuf Esen, Ziya Ercan ve Ziya Terzioğlu.”

Kaynak: Kenttv

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu