GündemManşetSiyaset

BAŞKANLIK İÇİN ADAYLAR NETLEŞİYOR

ak-partiBodrum AK Parti İlçe Başkanlığı için temayül yoklamaları sürerken başkanlık için aday olanlarda bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta içinde birçok yönetim kurulu üyesinin istifasının ardından AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Çiğdem Demiralp’ten boşalan koltuk için parti içi çalışmalar sürüyor.

Adaylık başvurusunda bulunan ve parti içinden belirlenen bazı isimler ilk olarak Muğla AK Parti İl Başkanlığı tarafından incelenecek. Edinilen bilgilere göre, İl Başkanlığınca en fazla 3 kişiye düşürülecek olan adaylar Ankara’ya götürülecek. Bodrum AK Parti İlçe Başkanlığı için belirlenecek 3 aday Genel Merkez’de mülakattan geçirilecek ve burada belirlenecek isim Bodrum İlçe Başkanı olarak Başbakan’a takdim edilecek.

Hali hazırda parti için kaynaklardan alınan bilgilere göre, Orhan Dinç, Ahmet Likoğlu, Ömer Özmen, Osman Akkartal, Macit Gündoğdu ve Yılmaz Algül’ün adaylık için isimleri telaffuz ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu