AsayişGündemManşet

BODRUM GİRİŞİ 24 SAAT KONTROL ALTINDA

IMG_8060Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Bodrum girişi Torba Mevkiinde bulunan yol kontrol noktasını ziyaret ederek, kontrolleri yerinde inceledi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum girişinde oluşturulan yol kontrol noktasında incelemelerde bulundu. Denetimleri yerinde inceleyen Dr. Gödekmerdan uygulama amiri Komiser Mehmet Öztürk’ten çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çok sayıda sivil ve resmi ekibin görev yaptığı uygulama noktasında araçlar tek tek durdurularak sürücüler ve araçta bulunanlar üzerinde kontroller yapılıyor. Ayrıca ekipler araçlarda bulunan bagajları da inceliyorlar.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Burası çok kritik bir nokta bizim içinBodrum’un tam giriş noktası.  Asayişe yönelik olarak burada denetlemelerimizi yapıyoruz. Polis teşkilatımız Torba kontrol noktasında 24 saat esasına göre ilçeye giriş yapan bütün araçları ve şahısları kontrol ediyor, bagaj kontrolü de buna dâhil. Tamamen ilçemizdeki asayişi ve güveni sağlamaya yönelik bir uygulama. Kontrol noktamızın eksiklikleri de tamamlandı. Kontrollerimiz 24 saat vatandaşlarımızın seyahat özgürlüğünü kısıtlamadan asayiş ve güvenliği saplama çalışmalarımız devam ediyor. Bende bu asayiş denetlemelerini görmek için buradayım. Turizmin olmazsa olmazı asayiştir. Güvenliğin olmadığı yerde turizm de olmaz. Birinci amacımız asayişi sağlamak, terör örgütlerine meydan vermemektir.”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu