GündemManşet

ORMANLARIN İSİMSİZ KAHRAMANALARINA ZİYARET

Bodrumlular_orman_ekiplerini_ziyaret_etti (3)Yaklaşık 3 yıldır Bodrum ve çevresinde çıkan başta orman yangınlarına giderek ekiplere yardımcı olan gönüllü Mustafa Ünlü, bu sene ardı ardına çıkan yangınlarda ekiplerin özellikle soğuk su ve ayran gibi sıvı maddelere ihtiyaç duyduğunu belirledi. Yangın bölgesine girmeyerek güvenli bölgedeki ekiplere soğuk su takviyesi yapan Ünlü, bu girişimlerini sosyal medyadan paylaşarak diğer vatandaşlarında konu hakkında duyarlı olmasını istedi.

Gönüllü Mustafa Ünlü’nün bu girişimleriyle birlikte Bodrum Bisiklet Kulübü ve Bodrum Scooter Kulübü üyeleri ile bir grup vatandaş Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Torba Demir İstasyonu’nu ziyaret ederek ormancılardan bilgi aldı. Torba Demir İstasyonu’ndaki buluşmaya Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Fedai Erdemli,  Kavaklıdere Orman İşletme Müdürü Önder Sermet ve Bodrum Orman İşletme Şefi Mutlu Mercan ve çok sayıda orman işçisi katıldı.

Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik buluşmada, orman ekiplerinin görevleri hakkında bilgiler verdi. Ormancılarla buluşan vatandaşlar orman ekipleri hakkında bilmedikleri birçok konuyu direkt birinci ağızdan öğrenirken, orman ekiplerinden bu tür bilinçlendirici açıklamaların sık sık yapılmasını ve herkesin bilinçlenmesi gerektiğini söylediler.

Ziyaret sonunda vatandaşlar orman ekipleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken, vatandaşlar ekiplere iyi nöbetler ve yangınsız günler dileyerek Torba Demir İstasyonu’ndan ayrıldılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu