GündemManşetSpor

DRAGON TÜRKİYE ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

2019 Dragon Açık Türkiye Şampiyonu Provezza Dragon..

Türkiye Yelken Federasyonu’nun Faaliyet programında yer alan ve Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Milta Bodrum Marina işbirliği ile düzenlenen Dragon Açık Türkiye Şampiyonası 21-24 Kasım 2019 tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirildi.

Yurt dışından gelen sporcuların da katılımıyla 12 Dragonun kıyasıya mücadele ettiği şampiyonadan detaylar şöyle;
Kayıtların sona erdiği Çarşamba akşamı Fener Marina Club de düzenlenen açılış kokteylinde bir araya gelen katılımcılar, yapılan ikramlar eşliğinde gecenin tadını çıkarırken sergiledikleri dostluk ve samimiyetle yarışların centilmence geçeceğini de gösteriyorlardı. Uluslararası yarışlarda pek çok başarıları olan yabancı sporcuların ilk günden organizasyondan memnun olduklarını belirtiyor olmaları da Türk Dragon Birliği ve BAYK’ın yoğun çalışmalarının sonucuydu.

4 Gün süren ve 9 yarışın yapıldığı şampiyona haftasında, ekipler parkurda her türlü hava şartında yarışma fırsatını yakaladı.

Pazar akşamı Fener Marina Club ta gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren ekipler ödüllerini Bodrum Belediye Başkanı Sn.Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Sn.Emel Çakaloğlu, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Sn.Orhan Dinç ve TYF As Başkanı Sn.Ceyhun Üstüner’den aldılar. Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras ekiplere ödüllerini verirken yaptığı konuşmasında yelken sporuna verdikleri destek ve iyiniyet temennilerini iletti.
Şampiyona onunda dereceye giren ekipler;


2019 DRAGON AÇIK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
1.PROVEZZA DRAGON : Andy Beadsworth-Simon Fry-Ahmet Ediboğlu
2.THERAPIE: Mike Budd-Tim Tavinor-John Greenwood
3.DRAKE: Martin Payne-Graham Price-İbrahim Bilen-Zafer Leyne


2019 DRAGON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TÜRK EKİPLER SIRALAMASI
1.ELİF: Azat Baykkal-Arda Baykal-Sercan Büyüksöylemez
2.FRESH GALE: Ali Tezdiker-Şenkar Öztüzün-Erim Balsarı
3.CHAMPAGNE: Ali Doğaner-Atıler Bağcı-Babür Tüzer

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu