AsayişGündemManşet

KAÇAK ASKERLERDEN İKİSİ BODRUM’DA GÖRÜLDÜ

Bodrum-yol kontrol uygulamalarıGüvercinlik Jandarma kontrol noktası yakınlarında bir vatandaş tarafından görülen asker kıyafetli 2 şahsın Marmaris’teki otele yapılan saldırıya katılan kişilerden olduğu şüphesi üzerine bölgede geniş çaplı arama tarama faaliyet başlatıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te konakladığı otele yaptıkları saldırının ardından ormanlık alana kaçan ve bölgedeki ormanlık alanda havadan, karadan ve denizden aranan askerlerden ikisinin Milas-Bodrum karayolunda görüldüğü ihbarı, polis ve jandarma ekiplerini harekete geçirdi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, İlçeye bağlı Güvercinlik Mahallesi’nde bir vatandaş, üzerinde askeri üniforma ve teçhizat bulunan eşkalleri de, aranan askerlere benzeyen iki kişinin Bodrum istikametine seyrettiğini ancak kontrol noktasını fark ettikten sonra yoldan geçen lüks bir minibüsü durdurarak bölgeden kaçtıklarını ihbar etmesi üzerine, güvenlik güçleri harekete geçti.

Kaçan aracın marka ve model bilgisini alan jandarma ve polis ekipleri, askerlerin görüldüğü noktaya yakın bölgede ve çevresinde geniş çaplı arama çalışması başlattı. Durum Bodrum ve Milas Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi üzerine ekipler Bodrum’un girişi ile Kızılağaç, Milas-Bodrum karayolu ve Mumcular Mahallesi’nde yol kontrolleri yapmaya başladı. İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerde bölgede geniş çaplı arama faaliyetlerini sürdürüyor.

Güvenlik güçleri, otomobiller başta olmak üzere kapalı kasa araçlar ile kamyonların römorklarında ve yolcu otobüslerinde tek tek arama yaptı. Çok sayıda ekibin katıldığı uygulamalarda durumundan şüphelenilen bazı kişilerin de kimlik kontrolü yapıldı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu