GündemManşetSpor

ORTAKENT YAHŞİ GENÇLİKSPOR RAKİBİ DAYANSPOR’U 3-1 MAĞLUP ETTİ

ortakent_yasi_genclikspor (5)Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Ortakent Yahşi Gençlikspor Dalyanspor’u 3-1 mağlup etti.

Bodrum İlçe Stadı’nda 14.00’da başlayan karşılaşmaya iyi başlaya ekip misafir Dalyanspor oldu. Dakikalar 22’yi gösterdiğinde gelişen Dalyanspor atağında top ağlarla buluştu ve misafir takım Dalyanspor öne geçti. Dakikalar 27’yi gösterdiğinde Ortakent Yahşi Gençlikspor’un korner vuruşu sonrası ceza sahası içinde yaşanan pozisyon sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Yalçın takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Dakikalar 40’ı gösterdiğinde gelişen Ortakent Yahşi Gençlikspor atağında hekem bu sefer vuruş kararı verdi. Topun başına geçen Yalçın güzel bir vuruş ile kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve ilk 45 dakika bu skorla tamamlandı.

İkinci 45 dakikaya iyi başlayan ekip ev sahibi Ortakent Yahşi Gençlikspor oldu. İkinci yarının ortalarından itibaren maç her iki takımın karşılıklı atakları ile geçerken, dakikalar 80’i gösterdiğinde Dalyansporlu bir oyuncu ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde gelişen Ortakent Yahşi Gençlikspor atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Süleyman Can topu ağlarla buluşturarak takımını 3-1 öne geçiren golü kaydetti ve skoru da belirlemiş oldu.

Ortakent Yahşi Gençlikspor sezonun ikinci karşılaşmasından da galibiyet ile ayrılarak puanını 6’ya çıkarttı.

Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 200 kadar futbolsever izlerken, karşılaşmayı Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ve Gümüşlük Gençlikspor başkanı ünlü oyuncu Nejat İşler’de izledi. Ortakent Yahşi Gençlikspor ile Süper Amatör Lig’de mücadele eden Gümüşlük Gençlikspor başkanı Nejat İşler dışında takımın teknik ekibinin ve bazı oyuncuları da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu