GündemManşet

CUMHURBAŞKANININ KALDIĞI OTELDE 2 POLİS ŞEHİT EDİLDİ

Marmaris çatışmaları2 Polis memurunun şehit düştüğü olaylar hakkında Valilik Makamı önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada helikopterlerle yapılan saldırı ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

“15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimiz Marmaris ilçesinde kalmış olduğu otelden ayrılmasından bir süre sonra darbe teşebbüsünde bulunan kişiler 3 askeri helikopter ile otel’e saldırmaları üzerine çıkan çatışmada Cumhurbaşkanlığı koruması Mehmet Çetin ile Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli olan Polis Memuru Nedip Cengiz Eker şehit olmuş, üç hafif yaralanma meydana gelmiştir.

Güvenlik güçleri tarafından olayda kullanılan iki helikoptere Marmaris’te el konulmuştur. Bir helikopter ise yapılan takip sonucu İzmir ilimizde yakalanmıştır.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca 1 Tuğamiral, 1 Albay, 1 Yarbay ve 1 Üsteğmen hakkında gözaltı kararı verildi. Olaya karışan 23 (Yirmiüç) kişi ise güvenlik güçlerince aranmaktadır.”

Muğla Valisi Amir Çiçek Marmaris Devlet Hastanesinde hafif yaralı olarak tedavi gören Polis Memurlarını ziyaret etti.

Devletimizin büyüklerini hakkıyla korunduğunu ve devlet büyüklerinin sağ salim uğurlandığını belirten Vali Çiçek “Aziz vatanımız sizlere minnettardır. Vatanımızın Milletimizin birliğine ve dirliğine kast edenlere emir verenleri gözaltına aldık. Hiç merak etmeyin. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, birlik ve beraberliğimizle defedeceğiz. Bundan sonra daha çok çalışacağız daha çok üreteceğiz her zamankinden daha fazla bir ve beraber olacağız. ” dedi.

Yaralı Polisler de “Ülke bu haldeyken rapor alalım eve gidelim dinlenelim diyemeyiz. Bir an önce tedavilerimizi yaptırıp görevlerinin başına dönmek istiyoruz. Bu hainler bitene kadar tükenene kadar görevimizin başındayız” diye konuştular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu