GündemManşetSpor

GELECEĞİN FUTBOLCULARI YETİŞİYOR

bodrumspor_yaz_futbol_okuluBodrum Belediyesi Bodrumspor tarafından her yıl düzenlenen yaz futbol kurslarına minikler yoğun ilgi gösteriyor.

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un alt yapısına futbolcu yetiştirmek ve çocukların yaz tatillerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla başlatılan futbol okulu yaz kursları devam ederken, futbolu temelinden öğrenen miniklerin azimleri isi dikkatlerden kaçmıyor.

Yaz futbol okulu kurs kayıtlarının devam ettiğini belirten Bodrum Belediyesi Bodrumspor yöneticilerinden altyapı sorumlusu Hadi Türk velilere seslenerek şunları dile getirdi:

“ Bu sene çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizdir sloganıyla başlattığımız kurslarımız devam ediyor. Çocuklarımıza temel futbol bilgileri ile birlikte sporun faydalarını öğretiyoruz. Kurslarımız Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 18:30’da Bodrum İlçe Stadı’nda başlıyor. Bodrum’da yaşayan ve tatil için burada bulunan tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu