AsayişGündemManşet

POLİSİN BAYRAM MESAİSİ

Bodrum İlçe Emniyet MüdürlüğüBodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçeye gelen vatandaşlara çikolata ikramında bulundu.

Ekipler, Torba uygulama noktasında 24 saat denetimlerini sürdürürken, Ramazan Bayramı dolayısıyla da durdurulan araç sürücüleri ve araç içindeki yolculara çikolata ikram ettiler. Bodrum’un girişini 24 saat gözetim altında tutan ekiplerin bu uygulaması vatandaşlar tarafından da takdir toplarken, vatandaşlar polis ekiplerinin de bayramını kutlayarak iyi göreveler diledi.

Torba uygulama noktasından geçen şehirlerarası otobüsler ve şüpheli araçlarda kontrol edilirken, bu kontrollerde özellikle polis köpeği Dzok önemli yer tutuyor. Otobüslerin bagaj kısmında ve yolcuların bulunduğu yerde hassas burnu ile kontrol gerçekleştiren Dzok, vatandaşlarında ilgisini çekiyor. Bazı vatandaşlar Dzok’un arama yaptığı esnada fotoğraf çekerken, otobüsteki yolcularda yapılan uygulamadan gayet memnun olduklarını belirttiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu