GündemManşetSpor

162 MİNİK YETENEK TER DÖKTÜ

Bodrum’da 12 kulüp ve 11 yaş altı 162 sporcuyla plaj futbol turnuvası gerçekleştirildi. Plajda futbol oynayarak terleyen çocuklar soluğu denizde aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Bodrum Belediyesi ve Göztepe Spor Kulübü ortaklığı ile bu yıl 2’incisi düzenlenen 30 Ağustos Zafer Haftası Plaj futbolu Şenliği, Bitez sahilinde Özgür Plaj yanında yapıldı. İzmir, Aydın, Muğla ve Bodrum’daki 12 kulüpten 162 11 yaş ve altındaki çocukların mücadele ettiği turnuva, renkli görüntülere sahne oldu.

Organizasyonda genç yetenekler kıran kırana mücadele edip hünerlerini gösterirken, sahildeki turistler ve futbolcuların aileleri maçları yakından takip etti. 7’şer dakikadan 2 devre halinde ter döken çocuklar daha sonra denize girerek serinledi.

Organizasyonun ve Göztepe Bodrum Futbol Okulu Antrenörü Emrah Çatak, yaptığı açıklamada şu bilgileri aktardı:

“Türkiye’de 2’incisi gerçekleşen 11 yaş altı plaj futbolu turnuvasını bugün bir kez daha yapıyoruz. Geçen sene Gündoğan plajındaydık. Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon ve ekibinin destekleri, Yatağan Belediyesi’nin gönderdiği kumlarla bu zemini kazandırdılar. Bu turnuva Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu departmanı ve Sertan Kırağası ile Göztepe Spor Kulübü’nün de yardımları ile gerçekleşiyor. Bugün Göztepe, Altınordu, Turgutreis, Yalıkavak Galatasaray ve Beşiktaş’ın Bodrum futbol okulları, Milas Gençlik, Aydın 1923 gibi kulüpler burada. 12 kulüp ve 162 sporcuyla Bitez sahilindeyiz. Akşam saat 16.00’a kadar çocuklar burada eğlenecekler, mücadele edecekler. Saat 16.00’da da bütün çocuklarımız alıp kale arkasında Bodrumspor’u destekleyeceğiz.”

Etkinlik sonunda çocuklara kupalar ve katılım sertifikaları verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu