GündemManşet

BAŞKANDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Mehmet Kocadon muhtarlarla bir araya geldi (4)Aylık muhtarlar toplantısını, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a; Başkan Yardımcıları Taner Uslu, İsmail Altındağ, Kemal Orman ve belediye birim müdürleri eşlik etti.

Toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Kocadon şunları söyledi:

“Baktığımızda turizmde tüm Türkiye’de olduğu gibi Bodrum da bu zor süreçlerden geçiyor. Bir yerin huzuru, o yerin ekonomik özgürlüğüyle belli olur. Ekonomik sıkıntıların başladığı yerde  de asayiş olayları artar ve ahlaki değerlerde kayıplar olur. Eğer bölgemizde asayiş olayları artmaya başlarsa, bilin ki, hepimizin huzuru ve mutluluğu kaçar. Bunun için biz seçilmişler olarak özellikle etrafımızda zor hayat şartlarında yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkmalıyız. Bizim eskiden bir lafımız vardı: komşumuz açken biz uyuyamazdık. Komşumuzla paylaşmayı öğrenelim. Türkiye’nin yedi bölgesinden gelen herkesle kucaklaşalım, el ele tutuşalım. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Bodrum’da böyle bir sıkıntımız yok ama bunun da temellerini böyle bir ihtiyaç olduğunda gelin hep beraber sizinle birlikte atalım. Bakın arkadaşlar, bıçak kemiğe dayanmak üzere ve bu durumda bir tek isteğim var sizlerden: halkınıza söyleyin, komşusunun karnı açken, kendisi rahat uyumasın. Gitsin pişirdiği yemekten bir tabak da ona versin. Ancak böyle aşarız bir şeyleri arkadaşlar, paylaşarak. Çünkü paylaştıkça çoğalacak. Buna eminim”

Başkan Kocadon, konuşmasının ardından süren toplantı boyunca, muhtarların mahallerinde tespit ettikleri sorunları tek tek dinleyerek, en kısa zamanda çözüme kavuşturulması amacıyla notlar aldı. Bu günlerde Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün önemli çalışmaları olduğunun da altını çizen Mehmet Kocadon, “İnşallah Temmuz ayı içerisinde saatte 120 ton asfalt üreten şantiyemiz hizmete girecek. Bu da Bodrum’un yol problemlerini önemli ölçüde çözecek.” dedi.

 

Toplantının ardından ise Bodrum Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine geçildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu