GündemManşetSpor

KIŞ TROFESİNDE 6.AYAK SONA ERDİ…

Milta Bodrum Marina işbirliği ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen 2019 BAYK Kış Trofesi 6.Ayak Yarışları 04-05 MAYIS tarihlerinde gerçekleşti.

39 Teknenin kayıt verdiği, hafta sonundan detaylar şöyle;

Tüm ekipler Cumartesi sabahı brifing için Milta Bodrum Marina Club’da toplandı. Yarış evraklarının temininden sonra denize açılan tekneler günü kıyasıya yarış yaparak tamamladılar. Hava koşullarını da uygun olması tüm sınıflara coğrafi rotada 2 yarış yapabilme imkanı verdi.

Akşamüstü Milta Bodrum Marina’da bulunan Marina  Club’da  5.Ayak ödül töreninde yelkenciler müzik ve ikramlar eşliğinde keyifli zamanlar geçirirken 5.Ayakta dereceye giren ekipler kupalarını trofenin en minik yelkencisi olan 3 yaşındaki Çağla’dan aldılar. Aynı gecede Bayk Kış Trofesi 6. Ayak katılımcılarının dahil olduğu çekiliş sonunda şanslı 2 kişi Kechi Sailing ‘den uluslararası geçerliliği olan IYT BAREBOAT SKIPPER EĞİTİMİ , IYT VHF TELSİZ EHLİYETİ , MARHSALL ISLAND SEA SURVIVOR ( STCW ) eğitimi kazandı.

Yarışların ikinci  günü olan Pazar hava koşulları yarış yapılmasına müsaade etmedi. Fırtına sebebiyle ikinci gün yarışları iptal edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu