EğitimGündemManşet

UMURCA İLKOKULU’NDAN ZİYARET

umurca_ilkokulu_ziyaret (6)Umurca İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Hülya Erkıral ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bu yıl hazırlamış oldukları sosyal sorumluluk projesine Bodrum Belediye Başkanı Kocadon’un destekleri dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulunan öğrenciler ayrıca Yerel Yönetimler konusuyla ilgili Başkan Kocadon’dan bilgiler aldı.

Sınıf Öğretmeni Erkıral, “Sizlerin de destekleriyle çok güzel bir nesil yetişiyor. Okullara göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ederim. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz projemize verdiğiniz destekler için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

4/A sınıfı öğrencilerinden Yusuf Esen ise ileride Belediye Başkanı olmak ve halkına hizmet etmek istediğini ileterek merak ettiği soruları Başkan Kocadon’a yöneltti.  Başkanlık koltuğuna oturan Yusuf Esen, “Şu an belediye başkanı olduğumu hayal ediyorum. Çok heyecanlıyım” şeklinde duygularını ifade etti.

Başkan Mehmet Kocadon ise sorulan sorulara, “Büyüdüğüm ve yaşadığım yerlere hizmet etmek amacıyla Belediye Başkanı oldum. Belediye Başkanı olabilmek için insanları sevmek gereklidir. Büyüklere saygılı olup arkadaşlarımızı ve yakın çevremizdeki insanları sevmeliyiz. Öncelikle çevremizdeki her şeye değer vermeliyiz. Birbirimize değer vermeli, hatalarımızdan faydalanmak yerine bu hataları örtmeye çalışmalıyız” şeklinde cevap verdi.

Okullara her zaman desteklerini devam ettireceklerini belirten Başkan Kocadon, “Bodrum Belediyesi olarak geçmişten günümüze Bodrum ve civar okullarına her zaman destek olduk. Bundan sonraki süreçlerde de elimizden geldiğince desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan olabilmek için izlenmesi gereken yolla ilgili de Yusuf’a ve diğer öğrencilere bilgiler veren Başkan Kocadon sözlerine şöyle devam etti:

“Çevrenizdeki ve yaşam alanınızdaki her şeye değer vereceksiniz. Bu bir ağacın dalı da olabilir, gittiğiniz hayvan barınağı ve içindeki hayvanlar da… Ondan sonra da bir siyasi partiye kayıt olacaksınız. Siyasi partide çalışmalara başlayacak ve parti içinde sosyal projeleriniz, hareketleriniz, tavırlarınız, iş hayatınız ve mesleğinizle göz dolduracaksınız. Sonra Bodrum halkı da sizi takdir edecek ve bizi en iyi o temsil eder biz ona inanıyoruz, güveniyoruz diyecekler ve sandığa gidip oy kullanacaklar. Sonra gelip bu koltuğa oturacaksınız.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu