GündemManşet

ORGANİK TARIM ÇALIŞMALARI ANLATILACAK

Bodrum Ziraat OdasıBodrum Ziraat Odası, 12-13-14 Haziran 2016 tarihleri arasında 12 farklı noktada “Organik Tarım Çalışmaları” bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

İlçede düzenlenecek çalışmalar kapsamında,   “İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarımda Sertifikasyon ve Danışmanlık” ile “Tarımda Teşvik ve Hibeler” konuları Yarımada genelinde çiftçilere anlatılacak.

Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç’in öncülüğünde geçecek olan toplantılara,  Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Daire Başkanlığı’ndan Ziraat Mühendisi Evrim Yüksel, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Yrd. Doç. Dr. Nurettin Öner, Ziraat Bankası Ortakent Şubesi’nden Tolga Deniz İlgar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Ziraat Mühendisi Taner Yıldırım, Sertifikasyon Danışmanlığı ve Eğitim Hizmetleri uzmanı Fadime Koçel ve Bodrum Ziraat Odasından Ziraat Mühendisi Eşref Eğridal’ın eğitimci olarak katılacak.

3 gün boyunca ilçenin farklı noktalarında yapılacak toplantılara yüksek katılımın çok önemli olduğunu ifade eden Mehmet Melengeç, “Bu toplantı zincirinin, konvansiyonel tarımın, ‘İyi Tarım’ ve ‘Organik Tarım’ geçişine hizmet edeceği düşüncesindeyiz.” dedi.

12 Mayıs günü Kızılağaç’ta başlayacak Olan  İyi Tarım Uygulamaları Toplantıları 14 Mayıs günü Gümüşlük Mahallesinde son bulacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu