GündemKültür SanatManşet

TRAFİK POLİSİ İSMAİL UTKU’DAN 14.KİŞİSEL SERGİ

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinde görevli Trafik Polisi İsmail UtkuBodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinde görevli Trafik Polisi İsmail Utku 14. Kişisel sergisini açtı.

19 yıllık Polis Memuru olan İsmail Utku’nun “TUTKUM 3” adını verdiği resim sergisi, Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde (Trafo Bodrum) açıldı.

19 yıldır resimle uğraşan ve 2007 yılından bu yana birçok kişisel sergi açan Utku’nun TUTKUM 3 Resim Sergisi, sanatçının bir birinden güzel 35 eseri ile görücüye çıktı. Serginin açılışına Trafik Büro Amiri Komiser Fevzi Söztutar ile birçok davetli katıldı.

Bodrum manzaraları, doğa ve insan temalı toplam 35 eserin sahibi İsmail Utku, Tutkum-3 ismini verdiği sergisi hakkında şöyle konuştu;

“Toplam 35 resim var. Çeşitli insan, hayvan yaşamı, geçmiş mesleklere ait tablolar ve Bodrum temalı resimler var. Resimlerin temelinde sevgiyi anlatmaya çalıştım. Çok güzel olumlu tepkiler alıyorum nihayetinde bir sanat dalıyla uğraşıyorum. Benim bütün yorgunluğumu alıyor öyle olmasa resim yapmayı bugüne kadar sürdüremezdim. Büyük bir tutkuyla resimlerimi yapıyorum” dedi.

Polis Memuru Utku, bugüne kadar 400’ün üzerinde yağlı boya resim yaptığını ifade etti. Utku, bundan sonraki sergi çalışmasına Türk Polis Teşkilatını konu alacak olan tabloları ile devam edeceğini sözlerine ekledi.

Trafik Büro Amirliğinde meslek hayatına devam eden ve resmi bir tutku haline getiren sanatçının sergisi 14 Haziran Salı gününe kadar gezilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu