ManşetSpor

Çağdaş Bodrum Spor, Deplasmanda Bursaspor ile Karşılaştı

Temsilcimiz Bursaspor İnfo Yatırıma 83-69 Yenildi

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin beşinci haftasında deplasmanda Bursaspor İnfo Yatırım ile karşılaştı.

Geçtiğimiz haftayı kendi evinde Darüşşafaka Lassa galibiyeti ile tamamlayan Bodrum’un Takımı Çağdaş Bodrumspor, bu hafta da deplasmanda karşılaştığı Bursaspor İnfo Yatırıma 83-69 yenildi.

Tofaş Spor Salonu’nda 13.00’da başlayan müsabakaya, Can Uğur Öğüt, Christopher Trrell Warren, Ahmet Fatih Cantitiz, Ahmet Düveroğlu, Benjamin Alexander Moore ilk beşi ile başlayan Ender Aslan yönetimindeki Çağdaş Bodrum Spor, baştan sona heyecan dolu geçen mücadelenin sonunda parkeden 83-69 mağlubiyetle ayrıldı.

Biensports ekranlarından canlı yayınlanan karşılaşmanın ilk periyodu 20-20 berabere  tamamlanırken, devre arasına 40-39 Skorla Bursaspor İnfo Yatırım önde girdi. İkinci yarıda daha etkili oynayan Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü periyotu 51-51 berabere tamamlarken, son periyotta da skoru korumasını bildi ve parkeden 83-69 yenildi.

Müsabakada, Chris Warren 17 sayı, Amar Alibegoviç 13 sayı, Ahmet Düverioğlu 12 sayı attı. Çağdaş Bodrum Spor ligde 6. Hafta mücadelesinde ise 4 Kasım Cumartesi günü Onvo Büyükçekmece Basketbol kulübü ile Muğla Menteşe Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu