GündemManşetSpor

İHTİSAS KULÜBÜDEN ZİYARET

bodrum_ihtisas_spor_kulübü (2)Bodrum İhtisas Spor Kulübü Başkanı Cem İpçi ve kulüp antrenörü Refik İpçi ile birlikte Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

8- 15 Haziran tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Türkiye Finalleri öncesi ziyarette bulunan Yıldız Kızlar, göstermiş olduğu destekler dolayısıyla Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Cem İpçi Bodrum Belediyesinin ve Başkan Kocadon’un göstermiş olduğu destekler dolayısıyla teşekkür ederek, “ Bölge Şampiyonaları öncesinde Başkanımızla görüştük. Ve kızlarımız Türkiye Şampiyonasına katılacakları sözünü vermişti. Bunu başardık ve 8- 15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan finallere katılıyoruz. Hem bu sözümüzü yerine getirdiğimiz için hem de Başkanımızın göstermiş olduğu özveri ve desteklerden ötürü teşekkür etmek istedik” dedi.

Başkan Mehmet Kocadon ise spora her zaman ellerinden gelen desteği göstereceklerini ifade ederek, “Sporla ilgili düşüncelerimi herkes artık biliyor. Bodrum’daki gençlerin sporla ilgilenmesi ve başarıdan başarıya koşması beni gururlandırıyor” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu