GündemManşetSpor

CEM HOCA İLK KEZ KONUŞTU

İsmail Cem Cambaz SakaryasporBodrumspor’un son 14 yılında farklı teknik görevlerde yer alan İsmail Cem Cambaz Sakaryaspor ile anlaşmasının ardından Bodrum’a döndü.

Geçtiğimi zhafta içinde yoğun görüşme trafiği sonrasında Yeşil-Siyahlı yönetim tarafından teknik direktörlüğe getirilen Cem Hoca yaşana süreç ve gelinen son durum hakkında gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Gönlünün hep Bodrumspor il ebirlikte olacağını anca bundan sonra Sakaryaspor’un başarısı için çalışacağını ifade eden İsmail Cem Cambaz şunları söyledi:
“14 yıl boyunca ismimizin başında Bodrumspor ismi olmuştur. Uzun vadeli bir çalışma oldu. Her zaman Bodrumspor’un ismini en iyi şekilde taşımak için elimizden geleni yaptık. Bugüne kadar bizlere destek olan belediye başkanımızıza, kulüp başkanımıza ve diğer yöneticilerine taraftar grubuna çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Sakaryaspor’un başarısı için çalışacağız” dedi.

Bodrumspor’dan ayrılığı yönünde kulüple aralarında hiç bir sıkıntı yaşanmadığını aksine destek olduklarını belirten Cem Cambaz her hangi bir kırgınlık yaşanmadığını söyledi.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı İsmail Gürses ile yaptıkları görüşmeler sonunda, İstanbul’da yapılan ve spor yazarı ve yorumcusu Şansal Büyüka’nın da aralarında bulunduğu yetkililerle birlikte teknik direktörlük için imza atan Cambaz, Sakaryaspor’u hak ettiği yerlere çıkarmak için mücadele vereceklerini ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu