GündemManşetSağlık

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil GündüzGeçirdiği ameliyat sonrası tedavi altında tutulan Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz hastanede ziyaret edildi.

Ansızın gelişen apandist rahatsızlığı nedeniyle önceki gün Özel Bodrum Hastanesinde ameliyat edilen Muhtar Gündüz’ü Kaymakam Dr. Mehemt Gödekmerdan ve Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Suat Kaya ve diğer muhtarlarında katıldığı ziyarette, Kaymakam Gödekmerdan Gündüz’ün doktorundan son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bodrum Kaymakamı ve Ak Parti İlçe Başkanı Muhtar Ahmet Cemil Gündüz’e acil şifalar dilediler.

Geçtiğimiz akşam ansızın gelişen rahatsızlığından dolayı ameliyat olduğunu ifade eden Gündüz, başarılı bir operasyon geçirdiğini ve Çarşamba günü sabah saatlerinde taburcu olacağını söyledi.

Ziyaret sonrası hasta odasından ayrılan Kaymakam Gödekmerdan bir süre hastane başhekimi Op. Dr. Abdullah Servet ile görüştü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu