GündemManşet

169. KURULUŞ ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Bodrum Tapu Müdürü Tuğba GençerTapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 169. Kuruluş yıldönümü dolayısyla Bodrum’daki etkinlikler devam ediyor.

Bodrum Tapu Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde geçtiğimmiz gün çeşitli kurumların ziyaretleri gerçekleştirildi. Kuruluş yıldönümü kapsamında, Ortakent-Yahşi Mahallesinde bulunan Tapu Müdürlüğünde bugün kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi.

Bodrum Tapu Müdürü Tuğba Gençer başta olmak üzere müdürlük çalışanları ile işlemlerini yapmak üzere gelen çok sayıda vatandaş Kızılay’a kan bağışında bulundu. Etkinliğe, Bodrum’daki bazı daire amirleri ile Tapu Bölge Müdürlüğü yetkilileride katıldı.

İşlemlerini yaptırmak üzere Tapu Müdürlüğüne gelen Kemal Altun isimli vatandaş şunları söyledi:
“Kurumlar arasında bir numara Tapu Müdürlüğüdür, çalışmalarından çok memnunuz. Sabah veriyorsunuz aynı gün içinde işlemleriniz tamamlanıyor. En geç bir sonrasına kadar sürüyor. Keşke her kurum böyle sistemli çalışabilse” dedi.

Bodrum Tapu Müdürlüğüne gün içinde gelen vatandaşlara, lokma ve çeşitli yiyecek ikramlarında bulunuldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu