GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİNDEN KAYMAKAM DR. GÖDEKMERDAN’A ZİYARET

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet GödekmerdanTürkiye Kadınlar Basketbol ikinci ligi şampiyonu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret ederek şampiyonluk mücadelesinde takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Bodrum’un gururu, Türkiye Basketbol İkinci Ligi Namağlup Şampiyonu, Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı Yönetici, Antrenör ve Oyuncuları Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret ettiler. Bodrum Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete oyuncular şampiyonluk kupası ile geldiler.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulüp Başkanı Galatasaray ve Milli Takımın Eski oyuncusu Yiğit Özmen Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Özmen; “Şampiyonluk mücadelesinde her zaman yanımızda olduğunuz için size takımım adına teşekkür ederim. Bodrum’u bu yıl ikinci ligde şampiyon yapmanın gururunu yaşıyorum. Bu başarı sadece bizim ve oyuncularımızın çabaları ile değil, siz değerli yöneticilerimizin de destekleri ile geldi. Tüm takımım adına size tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan “Bodrum’u ikinci ligde başarı ile temsil ederek namağlup şampiyon olmanız bizleri çok gururlandırdı. Bodrum’da kurulan ve ilk yılında lig şampiyonu olan takımımızı, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonra tabi ki işimiz daha zor. Daha fazla çalışmanız gerekecek. Ben başarılı olacağınıza inanıyorum. İnşallah seneye birinci ligde de şampiyon olup süper ligde mücadele etmeye hak kazanırsınız. Şampiyonluğunuzu kutluyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu