GündemManşetSiyaset

BAŞKAN KOCADON VAN’DAYDI

Baskan Mehmet Kocadon Vanda (7)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla Van’da düzenlenen CHP İl Başkanları Toplantısına katılarak fikirlerini paylaştı.

Bir dizi toplantılara katılmak için Van’a giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van Ferit Melen Havaalanı’nda CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu ve partililerce karşılandı. Buradan beraberindeki heyet ile birlikte, geçtiğimiz günlerde kentte meydana gelen patlamada şehit düşen Vanlı polis memuru Ferhat Arslan’ın taziyesine katıldı ve şehit Arslan’ın evine çıkarak eşiyle de bir süre görüşme yaptı. Kılıçdaroğlu ayrıca bir partilinin babasının da taziyesine katıldı.

Van ilinde gerçekleşen CHP İl Başkanları Toplantısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu;  parti yöneticileri ve il başkanları ile birlikte, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile birlikte katıldı. İki gün süren CHP İl Başkanları Toplantısını takip eden Başkan Kocadon, toplantıda yaptığı konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak fikirlerini paylaştı. Başkan Kocadon, ertesi gün sabah ise Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve partinin önde gelenleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile yaptıkları Van ziyaretinde eşlik ettikleri toplantının yanı sıra hem Van hem Bodrum’da yaşayan Vanlı vatandaşlarla ve akrabalarıyla da bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Kocadon ve Başkan Yardımcısı Altındağ ayrıca Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve partililerle toplantı öncesi Van il merkezindeki 2 Nisan Polis Merkezi’ne de ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından  Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Vanlı iş adamlarıyla gerçekleştirilen toplantıya da katılan Kocadon ve Altındağ, burada iş adamlarıyla da bir süre sohbet etti. Grup ayrıca Van Ticaret ve Sanayi Odası da ziyaret etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede ise  Van’ın tarihiyle kültürüyle çok güzel bir şehir olduğunu ifade ederek,  “Van çok huzurlu bir şehir ve turizm potansiyeli de çok yüksek. Tarihiyle kültürüyle doğasıyla çok güzel ve medeni bir şehir burası ki yaptığımız ziyaretlerde ve sohbetlerde de bunu gördük. Ziyaretlerimizde bizi ağırlayan Vanlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu