GündemManşet

GENÇ İSMET’İ BODRUM UĞURLADI

Bodrum-İsmet Berkay ÖzbaşÖnceki akşam meydana gelen ve Bodrum’u derinden sarsan trafik kazasında hayatını kaybeden 19 yaşındaki İsmet Berkay Özbaş son yolculuğuna uğurlandı.

Motosikleti ile yayalara çarpmak suretiyle trafik kazası geçiren İsmet Berkay Özbaş’ın cenazesi buugün düzenlenen törenle toprağa verildi.

Kaldırıldığı Acıbadem Bodrum Hastanesinde hayatını kaybeden Özbaş’ın cenazesi konulduğu Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi Morgundan öğlen saatlerinde alınarak Turgutreis Caddesindeki evine getirildi. Özbaş’ın çok sayıda arkadaşının motosikletleriyle konvoy oluşturduğu cenaze aracı törenin yaılacağı camiye getirildi.

Bodrum Merkezindeki Adliye Camiinde, İkindi Namazı sonrası kılınan cenaze namazına, Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş,Müdür Yardımcıları ve İlçe Emniyet Müdürlğü personeli, Özbaş’ın ailesi ve akrabaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazı sonrasında helallik alınan İsmet Berkay Özbaş’ın tabutu omuzlara alınarak Hükumet Konağı önüne kadar taşındı. Güçlükle ayakta duran, İsmet Berkay Özbaş’ın babası polis memuru Hüseyin Özbaş, bir baba için en zor görevi yerine getirdi ve taziyeleri kabul etti.

Genç yaşta hayata veda eden Özbaş’ın naaşı, cenaze aracına eşlik eden uzun konvaoy eşliğinde Karaburgaz mezarlığına getirildi. İsmet Berkay Özbaş burada gözyaları arasında toğrağa verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu