ManşetSpor

Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 28’inci haftasında deplasmanda Manisa FK ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip 4 maçlık galibiyet hasretine son vermek için sahada gülen taraf olmak ve Play-Off hattındaki iddiasını korumak istiyor. 2 haftalık milli arada iyi çalıştıklarını ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Sıkı bir 7 maç bizi bekliyor, maçlara hazır olmak için bu arayı iyi geçirdik. Oyuncularımın moral ve motivasyonu iyi” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 28’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK 2 Nisan Salı günü saat 20.30’da deplasmanda Manisa FK ile karşılaşacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip ligde 4 maçlık galibiyet hasretine son vermek için Manisa deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Ligde Play-Off hattında 44 puanla 6’ıncı sırada yer alan Bodrum FK gerçekleştirilen antrenmanı, ısınma hareketleri ve taktik çalışmalarıyla tamamladı.

SIKI BİR 7 MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Ligde kalan 7 maçta iyi sonuçlar almak istediklerini söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Milli arayı güzel değerlendirdik, iyi çalıştık. Son milli araydı ve son bir yüklenme haftasıydı. Ondan sonraki kalan 7 ve artılı diye bakıyorum işe inşallah o artıları da oynayabiliriz. Sıkı bir 7 maç bizi bekliyor, ona hazır olmak için bu arayı iyi geçirdik. Oyuncularımın moral ve motivasyonu iyi. Devre arası aramıza katılan kardeşlerimizde artık bizim gibi oldular. Manisa maçı zor bir maç, sezon başında direkt şampiyonluk iddiası üzerine kurulmuş bir takım ve kaliteli ayakları olan bir takım. Her bölgede çok kaliteli ayakları var. Düşüşler yaşadılar bazen, iyi sonuçlar aldılar ara ara ama istedikleri seviyeye bir türlü gelemediler ama bu bizim maçta gelmeyecek anlamı taşımaz” dedi.

Takımın yıldız oyuncularından Celal Dumanlı ise, “ 10-12 günlük arayı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Milli arayı iyi değerlendirip 2-3 maçtır kaybedilen puanları umarım telafi ederiz. Manisa zor bir deplasman ama Play-Off’ta çok bir kredimizin kaldığını söyleyemeyeceğim bundan sonraki her maçın büyük önemi var. Manisa maçını kazanıp Play-Off’taki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Sezon başlarken kendimize bir iddia koymuyoruz ama her zaman her sene olduğu gibi bu senede Play-Off iddiamız var. Bizi buralara kendi gayretimiz ve başarımız getiriyor. Bu sene inşallah Play-Off oynayıp üst lige çıkma şansı yakalayabiliriz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu