GündemManşetSpor

BODRUMSPOR 2 GOLLE SANCAKTEPE’Yİ GEÇTİ

bodrumspor_sancaktepe (4)Spor Toto 3. Lig 2. Gurup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Sancaktepe Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.
Bodrum İlçe Stadı’nda yaklaşık bin kişinin izlediği karşılaşmaya iyi başlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 45’inci saniyede Mehmet Selçuk Adaş’ın golü ile 1-0 öne geçti. Oyunun başlama vuruşunun ardından 45’inci saniyede sol kanattan Emrah Öztürk’ün verdiği pasta, Selçuk iyi bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.B.B. Bodrumspor‘un erken gelen golünün ardından dakikalar 6’yı gösterdiğinde, Agah orta sahadan kaptığı topu sol kanattaki Emrah Öztürk’e aktardı. Emrah Öztürk kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda güzel ve sert bir şut çekti, kalecinin müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu. Dakikalar 34’ü gösterdiğinde Sancaktepeli  33 numaralı İbrahim’in topla yaptığı hücum da vuruşu Bodrumsporlu Emrah’ın koluna çarpınca, hakem penaltı noktasını gösterdi. Sancaktepeli İbrahim’in yaptığı penaltı vuruşunda top sağ kale direğine giderken,  Bodrumsporlu Taner mükemmel bir atlayışla topu kurtardı ve ilk 45 dakika B.B. Bodrumspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da izlediği karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına da iyi başlayan taraf B.B. Bodrumspor oldu. Karşılaşmanın ikinci devresi karşılıklı ataklar ile geçse de, her iki takımda gol bulamadı. Dakikalar 88’i gösterdiğinde, Kemal’in pasında topla buluşan Onur kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak vuruşunda topu kaleci çelerek kornere gönderdi. Kalan dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma B.B. Bodrumspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Alınan bu sonuçla play-off oynamayı garantileyen B.B. Bodrumspor, önümüzdeki hafta Trabzon deplasmanında Yomraspor ile mücadele edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu