GündemMagazinManşet

ÜNLÜ MANKENLER BAHARA MERHABA DEFİLESİNDE OLACAK

Bodrum-Lugga Boutique hotel-Lara SurolAydın Çelebi’nin organizasyonunu düzenlediği ”Bahara Merhaba” adlı ilk projesi Bodrum moda haftasında, ünlü mankenlerin yer alacağı bir defile ile start vermeye hazırlanıyor.

Ortakent-Yahşi Mahallesinde bulunan Lugga Boutique hotelde podyuma çıkacak olan mankenler arasında Özge Ulusoy, Elif Ece Uzun, Acelya Kartal ve Tuğba Karaca gibi ünlü mankenler olacak.

Etkinlik hakkında bir basın açıklaması yapan Aydın Çelebi, bahara merhaba defilesi hakkında şunları söyledi:
“Defilemize, ünlü mankenlerinde aralarında olduğu 10 manken katılacak. Halka açık olarak düzenlenecek bu büyük organizasyonda abiye kıyafetler görücüye çıkacak. Türkiye için önemli bir defile, güzel bir etkinlik olacak” dedi.

Los Angeles’tan Türkiye’ye gelen ve daha önce Victoria Secret mankenleriyle aynı podyumları paylaşan ünlü manken Lara Surol, defileyi sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Amerika’dan geldiğini ve defileyi görmeden gitmeyeceğini ifade eden Surol merakla beklediğini ifade etti.

Birçok ünlü ismin yer alacağı organizasyon, Cumartesi günü saat 14.00’te kokteylden sonra  gerçekleştirilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu