GündemManşetSpor

BODRUMSPOR’DA SON 3 HAFTAYA GİRERKEN SON DURUM

bodrumspor (2)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, son üç haftaya girilen ligde  play-off’u son haftaya bırakmak istemiyor.
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de namağlup şampiyon olarak 3. Lige yükselen B.B. Bodrumspor, 3. Ligde ilk seneden Bodrumlu bir çok futbolseverin beklemediği büyük bir çıkış yakaladı. Özellikle ikinci yarının başlarında kazandığı puanlarla şampiyonluk potasına kadar yükselen B.B. Bodrumspor, lider Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda golsüz berabere kalınca, Diyarbekirspor’a da deplasmanda mağlup olunca şampiyonluk hedefinden kopan B.B. Bodrumspor, 2. Lige yükselmek için play-off hesapları yapıyor.
Son olarak İstanbul deplasmanında lig sonuncusu ve ligden düşecek olan Gaziosmanpaşa’ya 2-1 mağlup olan B.B. Bodrumspor’un, son 3 haftaya girilirken, play-off’a kalabilmek için önemli rakiplerini yenmesini gerekiyor. Özellikle bu hafta konuk olacak Sancaktepe Belediyespor, 48 puanla 7. sırada bulunuyor ve play-off hattıyla arasında 4 puan fark bulunuyor. 54 puan ile 4. sırada bulunan B.B. Bodrumspor, 17 Mart Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına ise Salı günü tek antrenman ile başlayacak.
SON İKİ HAFTA TRABZON TAKIMLARI İLE…
B.B. Bodrumspor ligin normal süresinin son iki maçını ise önce deplasmanda Yomraspor ile ve ligin son maçını ise yine Trabzon takımlarından Ofspor ile oynayacak. 55 puan ile B.B. Bodrumspor’un bir üst sırasında 3. sırada bulunan Ofspor’da play-off oynayacak muhtemel takımlardan gözükürken, Yomraspor ise 44 puan ile 12. sırada bulunuyor.
TARATTARLARDAN ÇAĞRI
Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyesi ve bir çok Bodrumspor sevdalısı, Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, Bodrum’da yaşayan, ekmeğini yiyen herkesin bu maça gelmesi gerektiğini de sözlerine eklediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu