GündemHayatMagazinManşet

AYDIN TANSEL’E SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bodrum-Aydın Tansel cenaze70’li yılların sevilen müzisyeni, bestekar ve ses sanatçısı Aydın Tansel Bodrum’da toprağa verildi.

Geçtiğimiz gün Gümüşlük Mahallesindeki evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden 71 yaşındaki sanatçı düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Tutgutreis Yalı Caminde kılınan öğlen namazının ardından düzenlenen cenaze namazında Aydın Tansel’in yakınları güçlükle ayakta durabildi. Cenazede, bir zamanlar dağlar kızı reyhan şarkısıyla üne kavuşan Zaliha Özgen, Şakir Ömer Günhan, Nilgün Onatkut gibi eski sanatçılar hazır bulundu.

Eski çalışma arkadaşını son yolculuğunda yalnız bırakmayan Zaliha Özgen yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi:
“Gençliğimizde hep beraber çalıştığımız bir arkadaşımdı. Biz bu programları yaparken bugünkü sonumuzu hiç düşünemezdik ama bir gün varız yarın yokuz, bunu da inanmamız lazım. Bugün burada buluşmamız Aydın’ı son yolculuğuna yollamak değil müzisyenler hiçbir zaman ölmez. Hepimiz ruhumuz olarak birbirimizin kalplerinde yaşayacağız. Buna inanıyorum ama dünya fanidir bir gün olmayacağız beden olarak bu dünyada” dedi.

Dostluklarının babalarına kadar dayandığını belirten Sanatçı Nilgün Onatkut, çok üzgün olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Çok iyi bir müzisyendi, tam adam gibi adamdı. Daha 20 gün önce burada görüşmüştük kendisiyle şimdi cenazesine geliyorum. Çok üzgünüm, müzik camiamız çok kıymetli bir müzisyen, besteci ve yorumcusunu kaybetti.  Yeri doldurulamaz” dedi.

Tansel’in kendisini motosiklet tutunu yaptığı ifade eden sanatçı Şakir Ömer Günhan ise üzüntüsünden güçlükle konuşarak şunları söyledi:
“Hepimizin başı sağ olsun. Aydın’la yıllarca beraber çalıştık. Benim çok önemli bir arkadaşımdı ve bende en büyük etkisi en büyük hatıra olarak bıraktığı şey beni motosikletçi yapmıştı. Birlikte motosiklete binerdik. O yıllarda herke bize şaşkınlıkla bakardı. Çok üzgünüm tabi ki” dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından helallikler alındıktan sonra Tansel’in cenazesi Gümüşlük mezarlığına defnedildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu