ÇevreManşet

Daha Temiz Bir Bodrum İçin Toplantılar Düzenleniyor

Belediye Yetkilileri STK'larla Bir Araya Geliyor

 

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, oda ve STK’lar ile istişarelerde bulunmak üzere toplantı gerçekleştiriyor

Çevre sağlığı ve temizliği konularında bilgi alışverişi yapmak ve Bodrum’daki temizlik çalışmaları ile ilgili bilgiler vermek, talep ve istekleri dinlemek için Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Bodrum’da bulunan kurum, kuruluş, Oda ve STK’lar ile toplantılar düzenleniyor.

Toplantıların ilki, esnaflık yapan vatandaşların dilek, istek ve taleplerini dinlemek üzere Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile yapıldı. Toplantıya Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Temizlik İşleri Müdürü Serkan Kanik katıldı.

Görüşmede esnafların mevzuat hükümleri doğrultusunda bulunan yükümlülükleri, çevre ve insan sağlığı açısından vatandaşların üzerine düşen sorumluluklar ile çöplerin toplanması ve taşınması hizmetleri ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Daha temiz bir Bodrum için kurum, kuruluş, Oda ve STK’lar ile toplantılar devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu