GündemManşet

KORUMA KURULU TOPLANDI

bodrum-denetimli serbestlik kurulu toplantısıDenetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu 2017 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Bodrum’da birçok kamu kurum ve sivil toplum kurulusu temsilcilerinden oluşan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman başkanlığında, 2017 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Hükümlülerin yeniden toplumsal hayata kazandırılması ve kamu hizmetlerinde yer almaları noktasında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca sağlanan yardımlar, İŞ-KUR ile işbirliği çalışmaları, Denizcilik Meslek Yüksekokulu ile hazırlığı başlanılan kurs projesi, ağaçlandırma çalışmalarına katkı gibi konuların görüşüldüğü toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Toplantı sonunda, Cumhuriyet Dr. Başsavcısı Duman, Kurul üyelerine teşekkür ederken, proje hazırlığı çalışmaları devam eden Bodrum Adliyesi Ek Binası ve Ceza İnfaz Kurumuna dair bilgi paylaşımında bulunuldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu