GündemManşetSpor

VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Bodrum Kaymakamlığı 2016 yılı Kurumlar Arası Kaymakamlık Kupası voleybol turnuvasıBodrum Kaymakamlığı 2016 yılı Kurumlar Arası Kaymakamlık Kupası voleybol turnuvası 21 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Bodrum’da bulunan kamu ve Özel kurumlardan oluşan toplam 18 takımın kayıt yaptırdığı Kurumlar Arası Kaymakamlık Kupası voleybol turnuvası için geri sayım başladı.

Kaymakamlıkça geleneksel hale getirilen turnuva, geçtiğimiz turnuvalarda olduğu gibi bu yıl da Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürünün başkanlığında ve tertip komitesi tarafından yönetilecek. Turnuvada amaç, kurumlar arası sosyalleşmeyi güçlendirmek.

15 takımın katıldığı ve Halk Eğitim Merkezi takımının şampiyon olduğu bir önceki turnuvada bu yıl katılan 18 takım toplam 6 grupta mücadele edecek.

Önümüzdeki Pazartesi günü saat 18.30’da, Gümüşlükspor ile Turgutreis Zabıta Müdürlüğü arasında oynanacak olan ilk maç ile başlayacak olan turnuva 8 Nisan günü final maçı ile son bulacak.

Binnaz Karakaya Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan voleybol turnuvasına, Adliye, Müze, Ticaret Odası, Vergi Daire, Mali Müşavirler Odası gibi kurum ve kuruluşların yanı sıra bazı okullar katılıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu