AsayişGündemManşet

TURGUTREİS’DE HAREKETLİ DAKİKALAR

Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığıİzmir’den uyuşturucu madde satışı yapmak için Bodrum’a gelen zanlılar jandarma ekiplerince yakalandı.

Saat 20.30’u gösterdiği sıralarda, Turgutreis Mahallesi Karcı Sokak üzerinde Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin dur ihtarına uymayan 35 plakalı bir araç ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı.

Akşam saatlerinde Turgutreis Mahallesinde hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan olayla ilgili olarak, uyuşturucu madde bulundurma, kullanma, temin etme ve ticaretini yapmak suçlarından takibi yapılan şüpheliler yakalanacaklarını anlayınca kaçmaya başladı.

Jandarma ekiplerinin teknik ve fiziki takibi üzerine tespit edilen araç ve şahısları yakalamak için harekete geçen ekipler kısa süre sonra aracı kıstırdı. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başlayan zanlı ekipler tarafından bir süre sonra yakalandı. Araçta ve şahsın üzerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Ş.B.K. ve B.A. isimli şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu