GündemManşetSpor

BODRUMSPOR 85 YAŞINDA

bodrum_da_yesil_beyaz_gece (2)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulübü tarafından düzenlenen ‘Geleneksel Dayanışma Gecesi’nde yeşil beyaz renklere gönül verenler bir araya geldi.

1931 Yılında kurulan ve 85 yıllık bir kulüp olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor yararına Azka Otel’de geleneksel dayanışma gecesi düzenlenirken, geceye, aralarında Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya,  Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, şarkıcı Mehmet Erdem, bazı  resmi daire ve kurum amirleri, sivil toplum ve siyasi parti  temsilcilerinin de  yer aldığı yaklaşık bin katıldı.

Futbol, yelken, karate, wushu gibi farklı branşlarda ulusal ve uluslar arası başarılara imza atan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un son yıllardaki başarılarıyla ilgili hazırlanan sinevizyon gösteriminin ardından geceue katılanlara yönetim kurulu tanıtılırken,  kulüp Başkanı Rıza Karakaya birlik ve beraberlik içerisinde, azimle, inanarak bugünlere geldiklerini söyledi.

Gecede Bodrumspor’a maddi ve manevi destekte bulunanlara plaket verilirken, geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’deki şampiyonluk maçında giyilen altın rengi 48 numaralı ve üzerinde futbolcuların imzası bulunan ve yine aynı sene oynanan imzalı futbol topununda bulunduğu bazı eşyalar açık artırma ile satıldı.

Canlı müzik eşliğinde devam eden gecede, salonu dolduran Bodrumspor sevdalıları, yeşil beyazlı takımın taraftar grubu Asi Tayfa’nın tezahüratlarında Bodrumspor bayrağı sallayıp coşkuya ortak oldular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu