AsayişGündemManşet

POLİS AZILI HIRSIZIN PEŞİNDE…

Bodrum’da bir işyeri önündeki motosikletin çalınma anları, güvenlik kameralarına yansıdı. Şahsın, olay yerine başka bir çalıntı motosikletle geldiği tespit edildi.

Ortakent Cumhuriyet Mahallesi üzerinde faaliyet gösteren Müsgebi Emlak adlı işletme önündeki park halinde duran motosiklet, kimliği belirlemeyen bir kişi tarafından çalındı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde üzerinde anahtarı unutulan motosikletin yanına kafasında kaskıyla birlikte gelen şahıs, bir süre bölgede vakit geçiriyor. Yaklaşık 1 dakika boyunca etraftaki güvenlik kameralarını kontrol ediyor. Daha sonra motosikletin üzerine kendi motosikletine biner gibi binen şahıs, çalıştırıp götürüyor.

İşletme yetkilileri ise olayla ilgili polis ekiplerine haber verdi.

Öte yandan, şahsın gece saat 23.30 civarında başka bir çalıntı motosikletle caddeden geçerken park halindeki motosikletin anahtarının üzerinde unutulduğunu gördüğü, 3,5 saat sonra ise motosikleti çalmaya geldiği kaydedildi.

Şüpheli, çalıntı diğer motosikleti ise cadde üzerine bıraktı. Polisin terk edilen motosikletin sahibine ulaştığı belirtildi. Ekipler, diğer motosiklet için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu