GündemSpor

Tenis Kulübü yöneticilerinden Başkan Kocadon’a ziyaret

tenis kulubu ziyaretBodrum Golf & Tenis Kulübü bünyesinde yer alan tenis departmanının işletmecileri ve eğitmenleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Kulüp yöneticileri Pınar Efe Kapusuz, Erkan Edis, Serap İncedayı Edis, Suat Gülaçar ve Serhat Edis’in yer aldığı tanışma ziyaretinde katılımcılar, tenis departmanının çalışmaları ve projeleri hakkında Başkan Kocadon’a bilgiler verdi.

Özellikle küçük yaştaki çocukların tenis sporuna olan ilgilerini artırmak ve katılımlarını sağlamak amaçlı çalışmalar üzerinde durduklarını belirten Pınar Efe Kapusuz ayrıca tenis kortları ile tesislerde yenileme çalışmalarını yaptıklarını da sözlerine ekledi. Spora verdikleri desteklerden dolayı Mehmet Kocadon’a teşekkür eden ziyaretçiler, görüşme sonunda Başkan Kocadon ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bodrum yarımadası genelinde birçok spor branşının aktif olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise sağlıklı bir gelecek için yatırım yapan yöneticilerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu