GündemMagazinManşetSpor

Nejat İşler’den Başkan Kocadon’a ziyaret

gumuslukspor nejat isler (2)Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Nejat İşler’in başkanlığını yaptığı Gümüşlük Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu, tesislerde yapılacak yenileme çalışmaları kapsamında fikir alışverişinde bulunmak için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Geçtiğimiz sezon Muğla 1. Amatör Kümede şampiyonluğu yakalayarak Süper Amatör Lige yükselen Gümüşlük Gençlikspor Kulübü, yeni sezona hazırlanıyor. Gümüşlük Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nejat İşler, Başkan Yardımcısı Mehmet Özak, Futbol Şube Sorumlusu Cenk Özakın ve Mimar Tevfik Bilgin ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Birinci Amatör Kümeyi yenilgisiz tamamlayarak Süper Amatör Lige çıktıklarını ifade eden İşler, Gümüşlük Gençlikspor Kulübü tesislerinde yenileme çalışmalarına başlayacaklarını ve hazırlanan projeler hakkında Başkan Kocadon ile fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Spor tesislerinde tribünler, soyunma odaları, saha zemini dahil komple yenileme çalışmalarının yapılacağının bilgisini veren Nejat İşler ayrıca sahanın yanına yeni bir antrenman sahası ile konferans, eğitim ve toplantı salonlarının da yer alacağı bir spor ve gençlik kompleksi oluşturmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Nejat İşler, planladıkları projeye olumlu bakan ve Bodrum Belediyesi olarak yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vereceğini ifade eden Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.

Sportif faaliyetlere elinden geldiğince destek olmaya çalıştığını belirten Başkan Kocadon da, ziyaretleri için Nejat İşler ve kulüp yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu