GündemHayatManşet

BÜYÜKLERE SAYGI PROJESİ AMACINA ULAŞIYOR

buyuklere_saygi (8)Bodrum Belediyesi’nin “Şimdi Sıra Bizde” sloganıyla kasım ayında başlamış olduğu Büyüklere Saygı Projesi devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği projede, 75 yaş ve üstü vatandaşlar ziyaret ediliyor. Ziyaretleri gerçekleştiren ekipler ise büyüklerin sorunlarının ve ihtiyaçlarının en kısa sürede giderilmesi için sistemli bir şekilde çalışıyor.

Karaova Bölgesinde başlanan ziyaretleri Kızılağaç’ta da devam ettiren ekipler, şimdi de Yalıkavak Mahallesinde tüm hızıyla büyüklere ulaşıyor. Bugüne kadar yaklaşık 1100 ziyarette bulunan ekipler, büyüklerin sağlık kontrollerini gerçekleştiriyor; dilek ve isteklerini öğrenerek hediyelerini takdim ediyor.

Ziyaretlerde bulunulan büyükler böyle bir uygulamayı gerçekleştiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getiriyor.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, projenin çok önemli olduğunu ifade ederek; “Büyüklerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerden olumlu sonuçlar elde ediyoruz. Bu ziyaretlerde hem onların anılarına ortak oluyor hem de yüzlerindeki tebessüm, gözlerindeki ışık sayesinde bizler de huzur duyuyoruz. Amacımız, büyüklerimizi unutmadığımızı ve Bodrum Belediyesi olarak daima yanlarında olacağımızı ifade etmek. Büyüklerimizin hayatlarına küçücük bir mutluluk ekleyebiliyorsak ne mutlu bizlere…” dedi.

Tüm yarımadayı kapsayan ziyaretlerin hızla devam ettiği “Büyüklere Saygı Projesi”nin yaz sezonu öncesinde bitirilmesi planlanıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu