EkonomiGündemManşetTurizm

MAVİ YOL TANITIM PLATFORMU KURULUYOR

Mavi Yol Tanıtım Platformu-Bodrum-Arif Yılmaz2016 turizmine bir destekte, İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası tarafından yapılacak.

İMEAK Deniz Ticaret Odasının İstanbul’daki merkezinde alınan kararla “Mavi Yol Tanıtım Platformu” oluşturulma aşamasına geçildi.

Konu hakkında açıklamlarda bulunan Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Arif Yılmaz şunları söyledi:
“Şuanda bizim için en önemli gelişmelerden bir tanesi, İstanbul merkezde yapılan toplantıda Mavi Yol Tanıtım Platformu kurulması kararı alındı. Bu çok önemli. Yıllarca biz, Cevat Şakirlerden, Erzan Aratlardan sonra üzerine henüz bir şey koymuş değiliz. Bir nevi onların mirasını yiyoruz. Türkiye’de hatta dünyada bu konuda en kalabalık filoya sahibiz. Böyle bir filonun tanıtım atağına geçmesi şart hele bu konjektürde bunu yapmamız şart diye düşündük. Karar alındı, geniş bir katılmla profesyonelce bir tanıtım atağına geçeceğiz. Bunun sonuçlarının iyi olacağını ümit ediyorum” dedi.

Daha önce Bodrum guletlerinin sadece fuarlarda ve broşürlerle tanıtıldığına işaret eden Yılmaz, bu tür tanıtım çalışmalarının yanı sıra “Mavi Yol Tanıtım Platformu”nun da kurulmasıyla alanında profesyonel tanıtım firmaları ve ajanslarla görüşülerek takım çalışması yürütüleceğini bildirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu