EkonomiGündemManşet

PAZARCILAR BAŞKANA ÇIKTI

PAzarcı esnafı-bodrum belediyesiYalıkavak pazar yeri içerisinde ve gününde yapılması planlanan düzenlemelere tepki gösteren pazarcı esnafı bir araya gelerek Bodrum Belediyesinin kapısını çaldı.

Sabah saatlerinde Bodrum Belediye Başkanlığı binası önünde toplanan yaklaşık 40 kişilik grup tepkilerini dile getirmek ve sıkıntılarını aktarmak için Başkan Mehmet Kocadon ile görüştü.

Pazarlarda peynir tezgahı açan Milaslı pazarcı Ali Tufan Küçük sorunlarını şu sözlerle dile getirdi:
“Bizim sorunumuz, Yalıkavak’ta pazar gününün değişmesi, giyim ve sebze olarak pazarın ayrılması. Onun için buraya gelerek kendi haklarımızı savunmaya çalışıyoruz. Burada bir pazara gelende var beş pazara gelende var. Buradaki insanlar bu değişiklikleri istemiyor” dedi.

Stantlarının ellerinden alındığını söyleyen Mehmet gökay isimli pazarcı esnafı ise Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Yıllardır belediyeye verdiğimiz bedel karşılığı aldığımız stantlarımız elimizden alınıyor. Burada herkesin bir hatta iki stantı olan arkadaşlar var. Hakkımız aldığı için buraya geldik. Biz sadece bize verilen hakkı geri almaya hakkını aramaya geldik. Günü değişir tamam bunlar pazarcı esnafı ile konuşulur düzeltirilir ama esas olan pazarcı esnafının hakkının savunulması” dedi.

Konuyu Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüştüklerini ifade eden pazarcılar, Başkan Kocadon’un kimsenin hakkının yenmeyeceğini gerekli düzenlemelerin yapılacağını söylediğini dile getirdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu