AsayişGündemManşet

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ, POLİS İKNA ETTİ…

intihar girişimi-bodrumBodrum’da kendisini eve kilitleyerek intihar etmek isteyen bir kişi, polisin bir saat süren ikna çabası sonucu kurtarıldı.

Bitez Mahallesi Gavaklısarnıç Caddesi üzerindeki bir evde yaşamını sürdüren 30’lu yaşlardaki erkek şahıs, şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşinin çocuğunu da yanına alarak evden ayrılması üzerine bunalıma girdi. Şahsın bugün akşam saatlerinde alkolle birlikte çok sayıda sakinleştirici hap aldığını fark eden altta katta yaşayan babası duruma müdahale etti.

Babası şahsı kusturduktan sonra polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Ekiplerin geldiğini gören şahıs, kendisini eve kilitleyerek, içeri girilmesi halinde boğazını kesmekle tehdit etti.  Takviye istenmesi üzerine ise bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

Balkona çıkan Polis Merkezi Nöbetçi Amiri, şahsı intihardan vazgeçirmeye çalıştıa ise . O anlarda ise şahsın babası olan biteni gözyaşları içinde izledi. Yaklaşık bir saat süren çaba sonrası kendisini kilitlediği evinden çıkan şahıs ambulansa alınarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

30’lu yaşlardaki erkek şahısın babası gözyaşları içinde Polis Merkezi Nöbetçi Amirine sarlarak teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu