GündemManşet

Başkan, Karaova’da incelemelerde bulundu

baskan_incelemelerde_bulundu (3)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Karaova bölgesinde incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu. 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Taner Uslu ile birlikte Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Beşinci Bölge ekipleri tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Başkan Kocadon, ilk olarak Mazı Mahallesi Hurma sahil yolunda beton dökülen alanı inceledi. Daha sonra yine Mazı Mahallesinde zeytin toplayan kadınlarla bir süre sohbet ederek onların spor alanları ile ilgili taleplerini dinledi. Ekiplere konunun incelenerek çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

Mazı Mahallesindeki incelemeleri tamamladıktan sonra Pınarlıbelen Mahallesi Karanlık Mevkiine geçen Başkan Kocadon ve beraberindekiler, burada gerçekleşen yol açma çalışmalarını da yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu