GündemManşet

BODRUM’DA YAZ HAVASI

BodrumBodrum’da yüzünü gösteren güneş vatandaşları ve işletmeleri mutlu ederken doğaya da canlılık getirdi.

İlçede güneşin yüzünü göstermesiyle insanlar kendilerini deniz kıyılarına attı. Çocuklarıyla birlikte deniz kıyısında oyunlar oynayan aileler güzel havanın tadını çıkardı.

Sahillere gelenlerin çoğu denizi uzaktan izlemeyi tercih ederken kimileri de kıyı şeridinde yürüyüş yaptı. Bazıları da güneşlenerek güzel havayı değerlendirdi. Derin isimli bebekklerinye Kumbahçe Plajına gelen Dilek Ceylan şöyle konuştu:

“Çok güzel bir hava, yazdan kalma gibi bir hava. Bebeğimi de aldım çıktım, çok güzel. Uzun bir kötü bir kıştı, soğuktu Bodrum içinde ama şuan çok güzel artık” dedi.

Çocuğu ile birlikte sahilde oyun oynayan diğer bir anne Yonca Öztürk ise “Bugün hava çok güzel. Yaz gününü hiç aratmıyor. Çok mutluyuz, insanın içine huzur mutluluk veriyor. Erken bahar geldi” diyerek duygularını ifade etti.

Güzel ve güneşli hava Bodrum’da doğayı da canlandırdı. Meyveleri ile dolu mandalina ağacının yanındaki badem ağacının çiçek vermesi kartpostallık bir görüntü oluşturdu.

23 derece ölçülen hava sıcaklığının Meteoroloji verilerine göre bir süre daha etkili olması bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu