EkonomiManşet

GESİFED’de Oktay Mersin Dönemi

Genel Kurul Yeni Yönetimini Seçti

 

BESİAD’ın da kurucu üyesi olduğu GESİFED geçtiğimiz hafta sonu Denizli Ticaret Odası’nda 11. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

BESİAD yönetimi de hem GESİFED Yönetim Kurulu’nda, hem de çatı örgüt TÜRKONFED ‘de etkin bir şekilde görev aldı.

Genel Kurula protokol dışında, GESİFED Geçmiş Dönem Başkanları ile Denizli, Muğla ve Aydın’dan STK başkan ve temsilcileri katıldı.BESİAD’da Bodrum ve BESİAD’ ı temsilen 9 delegesinin tamamıyla Genel Kurula katılım sağladı.

Tek liste ile gidilen Genel Kurul’da BESİAD’ın da tam destek verdiği ve yönetim kurulunda da yer aldığı, Denizli’de yıllardır birçok STK’da; yönetim kurulu üyeliği, yönetim kurulu başkanlığı yapan Denizlili İş İnsanı, Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Yeni yönetimde, BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kaplan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Neslihan Nazlıoğlu GESİFED Yönetim Kurulu Asil Üyesi, BESİAD Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Oğan ve Şehval Öztürk GESİFED Yönetim Kurulu Yedek Üyesi olarak seçildi. Ayrıca TÜRKONFED delegelerinin de belirlendiği genel kurulda, BESİAD ve GESİFED’i temsilen BESİAD Başkanı Engin Kaplan, BESİAD Başkan Yardımcısı Neslihan Nazlıoğlu ve BESİAD Üyesi Murat Özkaya da TÜRKONFED Delegesi olarak seçildi.

Toplantı bitiminde konuşma yapan yeni Başkan Oktay Mersin;

Geçmiş dönem GESİFED başkanlarına verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan GESİFED yeni Başkanı Oktay Mersin, “Denizli, Muğla ve Aydın bölgesindeki sivil toplum kuruluşları başkanları olarak tek bir çatı altında bir araya geldiğimiz GESİFED, bölge kalkınmasını hızlandırmak, ülke ekonomisindeki payını artırmak amacıyla birçok proje geliştirmiştir. Bundan sonraki süreçte de yeni birçok proje geliştireceğiz. Bu dönemi teknoloji dönemi ilan ediyoruz. Hedefimiz, bölgemizi teknoloji girişimciliği ve teknoloji yatırımcılığı konusunda ülkemizin ve dünyanın önde gelen merkezlerden biri haline getirmek. Ayrıca bölge dernek temsilcilerimiz ile birlikte, bölgelerinde durum tespiti yaparak, sorunlarına kalıcı çözümler üreteceğiz. Yeni dönemde, şehirlerini iş dünyasında en iyi şekilde temsil eden değerli derneklerimizle yakinen çalışıp, birlikte Güney Ege bölgesinin adını Türkiye’ye ve dünyaya kazıyacağımız bir dönem olmasını diliyorum” dedi.

GESİFED’in Yeni Yönetimi;

OKTAY MERSİN

AV.SENEM BİRCAN

FİKRET UTKU UYANIK

ENGİN ALİ KAPLAN

NESLİHAN NAZLIOĞLU

HAKAN URHAN

MEHMET ERİŞKİN

İ.OKAN KONYALIOĞLU

ŞULE YILMAZ

ÖZLEM KÖSEOĞLU

SERHAT CENGİZ

ŞEBNEM DAL ÜZÜLMEZ

BURAK SEMERCİ

BİLAL ÜLKER

NAİLE GÖÇEN ÇUKUROVA

GESİFED Çatısı altındaki dernekler;

Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD) , Aydın Genç İş İnsanaları Derneği (AYGİAD), Bodrum Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), Denizli Genç İş İnsanları Derneği(DEGİAD), Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği(DESİAD), İş ve Meslek Kadınları Derneği-Denizli Soroptimist Kulüp (DENSOR), Didim Genç İş İnsanları Derneği (DİGİAD), Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği(GİKAD), Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD) Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği(TÜSİAD)

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu