GündemManşetSpor

7.KAYMAKAMLIK TURNUVASI START ALDI

Bu yıl 7’incisi düzenlenen Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvası Yukarı Mazı Mahallesi ile Dağbelen Mahallesi arasında oynanan maçla başladı. Maçın başlama vuruşunu Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz yaptı.

Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvada bu yıl 7 takım mücadele ediyor. Sabah saatlerinde Yukarı Mazı Mahallesi ile Dağbelen Mahallesi arasından oynanan müsabaka ile başlayan turnuvanın açılışına Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, İlçe Mal Müdürü Ümit Yıldırım, İlçe Milli Emlak Müdürü Oğuz Kağan Bardakçı, Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz katıldı.

Başlama vuruşu öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Yılmaz, “Öncelikle turnuvanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Spora, dostluğa, kardeşliğe yakışır bir turnuva olsun. Yarışmalarda herkes şampiyon olmak ister ama önemli olan turnuvada birinci, ikinci olmak değil önemli olan dostça bu spor etkinliğinin tamamlanması. Asıl başarı odur diye düşünüyorum. Geçen sene güzel bir turnuva olmuştu, inşallah bu sene daha güzel olur. Hepinize başarılar diliyorum. İnşallah kupalarımızı verirken yine birlikte oluruz” diye konuştu.

Kaymakam Yılmaz, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından maçın başlama vuruşunu yaptı.

30’ar dakikadan 2 devre şeklinde oynanan maç Yukarı Mazı’nın 5-2 galibiyeti ile sona erdi. Turnuvanın final maçının Nisan ayının ilk haftası yapılması planlanıyor.
Öte yandan bu yılki turnuvada forma giyen oyuncuların sadece ikamet ettikleri kendi mahalle takımında oynamalarına izin veriliyor.

Muhabir: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu