GündemManşetSpor

İHTİSAS KULÜBÜNDEN BİR BAŞARI DAHA

Bodrum İhtisas Spor KulübüBodrum İhtisas Spor Kulübünden bir başarı daha.

Muğla kulüpler arası yıldız kızlar il birinciliği müsabakaları, Bodrum İhtisas Spor ile Yeşil Marmaris Spor arasında oynanan final maçıyla son buldu. Muğla’da düzenlenen turnuvada tüm maçlarını set vermeden 3-0 kazanan bodrum ihtisas spor şampiyon oldu.

Önceki gün oynanan final maçınıda başından sonuna kadar önde götüren Bodrum temsilcisi, setleri 25-19, 25-20 ve 25-19 alarak şampiyon oldu. Alınan bu şampiyonlukla temsilcimiz, Muğla’yı bölge maçlarında temsil etme hakkı kazandı. Muğla bölgesinden 9 takımın katılığı turnuvada şampiyon olan sporcular sevinçlerini antrenörleriyle paylaştı.

Bodrum’da gençlerin voleybol ile tanışıp başarılar elde etmesini sağlayan İhtisas Spor Kulübü Antrenörlerinden Refik İpçi, alt yapı kategorilerinin tümünde şampiyonluğu hedeflediklerini, gençler ligindede birinciliğe favori olduklarını ve tamamen altyapı oyuncularından oluşan bölgesel lig takımının hedefinin 3. Lige çıkmak olduğunu söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu