EğitimGündemKültür SanatManşet

FİDOL ANAOKULUNDAN İKİNCİ SERGİ

IMG-20180118-WA0070Bodrum Fidol Anaokulu sanat atölyesinde Sanat Öğretmeni Hayriye Hande Acar eşliğinde yürütülen patchwork çalışmaları tamamlandı. Okulun 2’nci sergisinde öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar  Oasis AVM’de sergileniyor.

Sergi hakkında bilgiler veren okul yöneticileri eğitim anlayışının çocukların potansiyellerini kullanmaları açısından önemli olduğunu vurgulayarak, “Fidol Okulları, öğrenci merkezli eğitim anlayışı ile öğrencilerin tüm potansiyellerini kullanmalarını sağlayarak onları Atatürk’ün mirası olan akıl ve bilim yolunda bugüne ve yarına hazırlamak amacıyla kurulmuştur. Fidol Okullarında her öğrenci farklı öğrenme stillerine ve ilgi alanlarına sahip olmalarından hareketle öğrencilerin her biri farklı bir birey olarak kabul görür. Bunun sonucu olarak her öğrencinin ihtiyacına yönelik farklılaştırılmış, öğrenci merkezli bir öğrenme ortamı mevcuttur. Öğretmenlerimiz öğrencilerin öğrenme süreçlerini yönetmesine rehberlik eder, destekler ve güven verir.
Öğrenme sadece sınıfta değil, bilişim teknolojilerinden yararlanılarak farklı materyallerle donatılan okulun her alanında gerçekleşir. Okulumuzda öğrenciler; birbirleriyle etkileşim içinde, onların eğitimi ve sosyalleşmesi için donatılmış ortamlarda yaparak ve yaşayarak öğrenirler.
Çocuklarımızın üretken bireyler olarak yetişmeleri bizleri hem heyecanlandırmakta hem de büyük bir gurur hissettirmektedir. Çocuklarımızın yetişmesinde çok büyük emekler veren öğretmenlerimize ve kıymetli ailelerine teşekkür ederiz.” şeklinde konuştular.

Miniklerin Oasis AVM’deki sergisi Oasis Eczane tarafındaki açık alanda 15 Şubat’a kadar gezilebilir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu