ÇevreGündemManşet

MAVİ BORU NİHAYET TOPRAKLA BULUŞACAK

Bodrum-MUSKİ çalışmasıÖnce Şafak Sokak sakinlerinin hayatını felç etti daha sonra Neyzen Tevfik Caddesi sonu, Askeri Kamp önünde trafiği tehlikeye düşürdü ama sonunda gömülmesi için çalışmalar başlatıldı.

Uzun süredir Bodrum gündeminde yer bulan 320 metrelik mavi borunun döşenmesi için bugün öğlen saatlerinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Marina girişinde bulunan terfi istasyonunun deşarj borusunun yenilenmesi için başlatılan çalışmalar, borunun döşeneceği bölgenin sit alanı olması nedeniyle başlatılamamıştı. Alınan gerekli izinlerin ardından Şafak Sokak içinden geçirilmesi planlanan borunun hemen üst taraftaki ana yol kazılarak yapılacak. Çalışmalar boyunca Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi görevlilerinin kazı çalışmalarına nezaret edeceği öğrenildi.

Yaklaşık 15 gün boyunca sürmesi beklenen çalışmalar nedeniyle, Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki Milta Marina önünden ilerisi trafiğe kapalı kalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu