GündemManşetSpor

KARAKAYA: “BODRUMSPOR YENİ SEZONA ZIMBA GİBİ GİRECEK…”

Bodrumspor-Riza_KarakayaSpor Toto 3. Lige çıktığı ilk yıldan büyük başarı elde ederek 2. Lige yükselmek için play-off oynayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da kulüp başkanı Rıza Karakaya, yeni sezon öncesi ilk açıklamasını gerçekleştirdi.

Başkan Karakaya, teknik direktör Cem Cambaz dışında teknik ekipten kimsenin takımdan ayrılmadığını belirttiği konuşmasında, Bodrumspor sevdalılarına da müjdeli haberler verdi. Karakaya 2015-2016 sezonunu kapattıklarını belirterek başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti;

“Geçmiş sezonu kapattık artık, yeni yıl için yeni çalışmalara başladık. Tabi ufak tefek değişikliklerde oluyor. Bugünlerde sağdan soldan telefonlarda alıyoruz. İsmail Cem Cambaz hocamız ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini bitirdik. Ama bu demek değil ki, taraftarlarımız Bodrumspor camiası, rahat olsun.  Bizim zaten profesyonel takımımızın başında Erol Tok hocamız var, kendisi onun ekibinde çalışan bir arkadaşımızdı. 7 kişilik ekipte 6 hocamızın hepsi  Bodrumspor’da ki görevlerine devam ediyor. ben buradan Bodrumspor’da teknik heyet değişikliği olmuş gibi sağdan soldan telefonlar alıyoruz,  hoca öneren arkadaşlarda var, hiç bu şekilde öneriler kimse yapmasın, Bodrumspor’un teknik heyeti hep görevinin başında. Sadece dediğim gibi Cem hocamız bizden ayrıldı. Ona da Bodrumspor’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra ki görevinde başarılı olacağına inanıyoruz ve başarılar diliyoruz.  Ayrıca bizim gündemimizde hoca arayışı şuanda yok”.

Başkan Karakaya yaptığı açıklamaya şu şekilde devam etti;

“Bodrumspor’un yönetim kurulunda uyum içinde çalıştığım arkadaşımla beraber bizim gündemimizde sadece bir tek bir şey var, bu yıl bizi destekleyen, özelikle son play-off maçında 2-1 galip gelerek elenmemize rağmen stadı dolduran ve stadı terk etmeyerek  takımımızı ayakta alkışlayan ve bize bu imkanları yaratan belediye başkanımız Mehmet Kocadon’a ve Bodrumspor halkına, bizi ayakta alkışladılarya bizim bir vefa borcumuz var. Bu vefa borcunu da yönetici arkadaşlarımızla çok çalışarak zımba gibi bir takım yaparak ödeyeceğiz. İnşallah 4 tane tespit ettiğimiz noktalar var. Bunları da açık açık söylüyorum, bir tane çok iyi bir forvet arkası, çok iyi bir kanat oyuncusu, çok iyi bir stoper, çok iyi bir kaleci alacağız. Gerisini genç oyuncularla dolduracağız. İnşallah bu desteğin, bu ayakta alkışa laik bir Bodrumspor’u bu sene göreceksiniz. Bir on numara pozisyonun da takımımızı sırtlayacak 2 oyuncu ile anlaşmayı bitirmiş üzereyiz. İnşallah onları da açıkladığımızda ne kadar iyi işler yaptığımızı herkes görecek. Yine kupayı  Mehmet Kocadon başkanımıza götürerek, onunda bu kupayı inşallah Bodrum halkına armağan etmesini sağlayacağız. Allah’ın izniyle taraftarlarımız rahat olsun, zımba gibi bir Bodrumspor geliyor. Artık biz bu ligi tanıdık. İnşallah en iyisini yapacağız ve o kupayı Bodrum’a getireceğiz”.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu