GündemManşetSiyaset

AK PARTİ 2019’A HEDEF KOYDU

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat ÖztürkAK Parti 2016 yılının ilk istişare toplantısını Fethiye’de Devlet Su İşleri’nin (DSİ) toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, Muğla ve Fethiye’ye yapılacak olan yatırımlarla ilgili gelen tüm projeleri hayata geçirmek için ilgili bakanlıklara ilettiklerini ve takip ettiklerini söyleyerek hedef olarak 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir belediyesi ve Fethiye Belediyesinde AK Parti’nin kazanması gerektiğini ifade ettiler.

AK Parti Ocak ayı istişare toplantısının divan başkanlığını il başkan yardımcısı Osman Arslan yaptı. Toplantıya Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer ile İl Başkan Vekili Ozan Balcı, İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Aykırı ve Kadın Kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Tek Amacımız: Milletimize Hizmet Etmek

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “Ankara’da 45 günlük süre içerisinde 1 Kasım’ın önemini bir kez daha anladık. Aldığımız her bir oy bize destek ve güç verdi. Durumun ne kadar önemli olduğunu yerinde görmüş oldum. Halk bizi CHP, MHP ve HDP’ye muhtaç etmedi. Eğer AK Parti tek başına iktidar olamasaydı hendeği savunanlar, PKK’yı mecliste haklı kılmaya çalışanlara muhtaç olacaktık. Hendeği savunanlara karşı AK Parti’nin elini güçlendirdiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Öztürk: “Seçim bitti ama Muğla ve Fethiye’de seçim yeni başladı. AK Parti teşkilatlarının birlik beraberlik içinde olmaya ihtiyacı var. Tek bir amacımız var: hizmet etmekte en üst noktaya ulaşmak. O yüzden bir birimize destek olup bir sonraki seçimlerde hazır olmalıyız. Bölünerek değil, toplanarak, büyüyerek hazırlanmalıyız. Çalışıyormuş gibi yapanlarla, aramıza nifak sokanlardan uzak duracağız. Kimsenin adamı olmadan AK Parti’nin davası için çalışıp Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi’ni de kazanacağız” dedi.

Muğla Milletvekili Hasan Özyer ise “Bu meclisin kurucu bir meclis gibi bütün reformları yapacağına inanıyorum. Seçimlerden sonra Muğla için çalışmalara başladık. Muğla’da bütün teşkilatlarla birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Böyle olunca sorunlar daha çabuk çözülüyor. Önümüzdeki günlerde Muğla’daki projeleri bir bir hayata geçeceğini göreceğiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu